The Politics of (Non)Reproduction: Choice, Challenges, and Change

Time	Event	Duration
9:30 - 10:00	Arrivals and Welcome	30 mins
10:00 - 10:40	Keynote by Professor Gayle Letherby	40 mins
10:45 - 11:15	My 'situation': Why I talk about my life as a woman without children – Lucy Handley	30 mins
11:15 – 11:30	Break	15 mins
11:30 – 12.00	The Vulnerable Advocate: Ethical considerations of consciousness raising within the childless-not-by-choice community - Dr. Laura Curtis	30 mins
12:05 - 12:35	Endo Violence (including art exhibition) - Dr Alicja Pawluczuk	30 mins
12:40 – 1:10	Mapping the (Non)Reproductive Body – Madelaine French	30 mins
1:10 – 1:55	Lunch	45 mins
1:55 – 2:35	Keynote by Dr Robin Hadley	40 mins
2:40 – 3:10	Christian Childfree Women – Dr Dawn Llewellyn	30 mins
3.10 - 3.20	Break	10 mins
3:20 - 3:50	Imagining non-reproductive futures: the experiences of childfree women in Poland – Alina Paczesna	30 mins
3:55 – 4:25	Creative Writing Workshop – Professor Gayle Letherby	30 mins
4:30 - 5:00	Introducing the Feminist Miscarriage Project – Dr Victoria Browne and Professor Susie Kilshaw	30 mins
5:00 - 5:30	End of day table reflections	30 mins
7pm	Optional - Dinner	

A one-day interdisciplinary event exploring the complexities of (non)reproduction.